Global Diagnostics

S přístrojem Global Diagnostics změříme váš aktuální energetický stav těla a navrhneme následnou terapii.

Přístroj Global Diagnostics švýcarské společnosti VITATEC je výborným zprostředkovatelem pro zjištění důležitých informací o aktuálním stavu fyzického těla. Po změření na přístroji získáte o svém těle opravdu ucelený obraz.

Po měření, které trvá 8 minut, přístroj vyhodnotí výsledky a navrhne terapii. Ta je většinou v délce trvání kolem 30ti minut.  Diagnostiku přístrojem kombinuji s diagnostikou podle tradiční číské medicíny (dále TČM). Propojením obou náhledů, (tedy výsledků měřění přístrojem a diagnostka dle TČM) získávám možnost lépe zacílit směr terapie.

Z následné konzultace vyplyne, jaké možnosti řešení vašeho zdravotního stavu jsou. Jaké preparáty či výživové doplňky suplementovat a co je vhodné ve vašem životě změnit.

Global Diagnostics je výborným asistentem při prevenci zdraví. Při pravidelném podstupování terapií stoupají klientům šance udržet si zdraví a vitalitu až do vysokého věku.

Po osobních zkušenostech více jak 8mi leté práce s přístrojem mohu uvést, že velmi účinně pomáhá přístroj rychlejšímu uzdravení při akutním infekčním onemocnění.

Opakované terapie na přístroji pomáhají také výrazně vylepšit stav při chronických obtížích, mnohdy až do úplného vymizení příznaků nemoci. Je třeba mít trpělivost, silný záměr se vyléčit a důvěru v prováděné terapie.


Hlavní programová část přístroje Global Diagnostics je založena na principu Vitalfield, neboli Vitálních polí.

Vyhodnocený reakční vzorec těla je  výsledkem proměření více jak 550 měřených objektů na těle, jako jsou nervy, svaly, klouby, orgány, apod.,  stejně jako 13 tělních systémů (lymfatický, trávicí, kardiovaskulární, reprodukční apod.).

Výsledky z měření poukáží na:
- celkový aktuální vitální stav fyzického těla
- funkčnost či blokády jednotlivých systémů v těle
- přítomnost volných kyslíkových a dusíkatých radikálů
- zátížení toxiny v těle
- vyrovnanost či nerovnováha ve vegetativním nervovém systému
- tělu chybějící látky (enzymy, minerály, aminokyseliny apod.)
- nadměrná zátěž mikroorganismy (bakterie, viry, plísně )
- acidobazický stav organismu
- návrh terapeutické frekvenční podpory

Velkou výhodou tohoto přístroje je rychlost zjištění, komplexnost, preciznost a následná možnost terapeutické péče.


Podle požadavku klienta provedeme buď pouhé měření s ústní konzultací, nebo následuje frekvenční terapie v délce trvání cca 20 – 50 min. Pomocí terapie se podpoří dynamické procesy v těle, jež vedou k úpravě, vyrovnání a zvýšení vitálního stavu těla.

Cena:  měření, následná kompelxní konzultace a terapie přístrojem ..... 1. návštěva /90 - 120 min ................................... 1.400,- Kč

           měření a následná komplexní konzultace bez terapie přístrojem...1. návštěva  60 - 90 min...................................... 1.100,- Kč

           následné měření a terapie přístrojem s kratší konzultací ...... 2. návštěva a další / 60 min     ..................................    800,- Kč

           následné měření................................................................ 2.návštěva a další/ 30 min ........................................    500,- Kč

           pobyt v orgonové komoře 30-60 min   ...................................................................................................................    300,- Kč     

           Je-li doba mezi jednotlivými návštěvami delší jak 1 rok, počítá se terapie v ceně 1. návštěvy. Při pravidelném docházení je možno dohodnout individuální cenu. Máte-li finanční obtíže, ráda s vámi stanovím dohodnutou částku za terapii.

                                                                                                                                                                                                        

Objednání:  Kamila Rejdová , tel: 602 744 672 , Dalimil Rejda , tel: 724 256 786

  Remise - regenerační centrum | REMIS, s.r.o. | Šámalova 735/93 | 615 00 Brno-Židenice | www.remise.cz | e-mail: info@remis.info | t: 724 256 786, 602 744 672